Taxi Alkmaar Schiphol


Werkwijze: 

 1. Reserveer uw taxi Alkmaar Schiphol door rechts op de pagina op de gewenste button te klikken en vul uw gegevens zo volledig mogelijk in. 
 2. U ontvangt een bevestiging per mail. 
 3. Indien u ervoor heeft gekozen om naar Schiphol te worden gebracht zal de chauffeur op de afgesproken locatie en tijdstip aanwezig zijn. 
  Indien u ervoor heeft gekozen om vanuit Schiphol opgehaald te worden, zal de chauffeur u ophalen vanuit de meetingspoint: Vertrekhal 3 (boven), deur D
 4. Betaling Contant, PIN of per Creditcard. 

Belangrijke informatie: 

 • Hoe en waar vind ik mijn chauffeur op het vliegveld? 
  Door middel van uw vluchtnummer kunnen wij zien op welk tijdstip uw vliegtuig land en of er eventueel vertraging is. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de actuele vluchtinformatie. Zodra uw vliegtuig is geland zal de chauffeur binnen 15 minuten telefonisch contact met u opnemen. Controleer daarom altijd of u de juiste telefoonnummer heeft doorgegeven en vergeet niet uw telefoon aan te zetten wanneer het vliegtuig is geland. U zal worden opgehaald bij de meetingspoint: Vertrekhal 3 (boven), deur D. 

 • Kinderstoel in de taxi? 
  Bij ons is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een kinderstoel. Vergeet niet om aan ons door te geven dat u gebruik wilt maken van een kinderstoel. 

 • Hoe kan ik betalen? 
  Het is mogelijk om per PIN, creditcard of contant te betalen bij ons in de taxi's. 

 • Vaste prijzen Schiphol vervoer
  Wij hanteren vaste prijzen voor Schiphol vervoer, wat betekent dat u niet de metertarief betaalt. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. De prijzen staan onderaan deze pagina en hiermee komt u niet tot verrassingen te staan. 

Tarieven voor een Stationwagen (1 - 4 personen)

Van of naar Schiphol Prijs
Alkmaar € 55
Heerhugowaard € 60
Bergen € 60
Egmond € 60
Heiloo € 58
Langedijk € 65
Warmenhuizen € 69
Schoorl € 69
Castricum € 55
Tuitjenhorn € 69

Tarieven voor een busje (5 - 8 personen) 

Product Prijs
Alkmaar € 80
Heerhugowaard € 85
Bergen € 80
Egmond € 85
Heiloo € 75
Langedijk € 80
Warmenhuizen € 80
Schoorl € 80
Castricum € 75
Tuitjenhorn € 80

Staat uw woonplaats er niet bij of heeft u andere vragen? Neem dan contact op door onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Recensies